Dress Code

Sedu Koskinen kuuluu kestoinhokkieni kärkikastiin. Mitä enemmän hänellä on ravintoloita rakkaassa Helsingissäni, sitä enemmän häntä inhoan. Ja taas on putkahtanut yksi uusi syy inhooni. Lux on juuri sitä mitä pitääkin. Ainakin kotisivujen näennäisluxus tiputtaa yökerhon suoraan kategoriaan ”spede mesta”.

Sivuilla pitää oikein alleviivata paikan imagoa ilmoittamalla oikein dress code:

Asiakkaat luovat Luxissa tunnelmaa pukeutumalla paikan hengen mukaisesti. Miehiltä odotamme kauluspaidan tai irtotakin käyttöä ja naisilta hyvää harkintaa omassa pukeutumisessaan.

On siinä tunnelmaa, kun miehet näyttävät kävelleen yökerhoon suoraan Dressmannin mainoksesta ja naiset ovat käyttäneet harkintaa (miehiltä sitä ei siis odoteta). No, eipä tarvitse kyseisessä paikassa käydä edes pistäytymässä.

3 vastausta artikkeliin “Dress Code

  1. Mitäs sitten? Minusta on ihan hyvä, että on paikkoja missä ei tarvitse katsella ylikireisiin paitoihin sonnustautuneita teknoteinejä. Itse tempaisen pikkutakin usein niskaan ihan normaaleihinkin baareihin.

    Ei sillä, että Sedua muuten rakastaisin. Tosin täällä Tampereella uusin, eli Komeetta oli todella mukavan erilainen kokemus.

    Tykkää

  2. Jude,

    Miksi pysähtyä siihen? Sedu voisi mennä suoraan 50-luvulle, jolloin naiset eivät päässeet ravintolaan ilman ”herraseuraa” ja jos halusi alkoholia pöytään, niin piti tilata ruokaa. Sillivoileivät kunniaan …

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.