mZapp! ja MTV3.fi

Visa esittelikin jo keskeisimmät munaukset mZapp! -palvelusta (tai mikä se nyt sitten onkaan). Itseäni jäi kummastuttamaan tämä älytön hilavitkuttimien ja muiden bling-bling bannereiden ahtaminen sivulle. Milloinkohan nuo eräät tajuavat, että verkkomainonnassa eivät päde printtimainonnan lainalaisuudet. Ulkoasua voi verrata MySpace.comiin, jota mZapp! yrittää jäljitellä pakollisella mobiililisällä.

Toisaalta tuli mieleen, että – ainakin aikoinaan – maamme käytetyin sivusto on MTV3.fi, joka lukuisista parannusyrityksistä huolimatta on visuaaliselta ilmeeltään edelleen ryhditön ja sekava. Tulee mieleen postiluukusta tasaisin väliajoin putoava Anttilan kuvasto. Siinäkö on graafisen ilmaisun kaanon maassamme?

anttila_esite.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.