Hip-Hop Gaming League

Jaahas. Hip-Hop Gaming League. Taustapiruna toimii Snoop Dogg. En nyt oikein tiedä mitä tästä ajatella. Mutta toisaalta. Tämä taitaa olla aika johdonmukainen siirto, kun tuo äänitemyynti on mitä on nykypäivänä. Ja onhan Def Jam Fight For NY ihan hemmetin hyvä mättöpeli … mutta, että ihan oikea peliliiga koville jätkille.

What exactly is the Hip-Hop Gaming League? Something the average gamer isn’t allowed to enter, apparently. ”The HHGL will be open only to an A-list of musicians, athletes, producers, and other entertainers personally selected by him. [Snoop Dogg] Among the biggest names: Method Man, Denver Nugget Carmelo Anthony, soccer’s Cobi Jones, and Cincinnati Bengal Chad Johnson,” League organizers said in a statement.
GameSpot

Kysymys kuuluukin – kuinka kovia pelaajia he ovat?

”Snoop Dogg in Most Cynical and Depressing Game Cash-in Ever” – Spong

2 vastausta artikkeliin “Hip-Hop Gaming League

 1. Voi tuska, voisikohan nämä blingbling-miehet kohtapuoliin poistua pelipuolelta? Alkaa nimittäin se stereotypia syömään jo aika pahasti 🙂

  Nauratti varsinkin kun Marc ”down from da street yo” ecko selitti Game Developer Magazinessa, että nyt jätkät tehdään vihdoinkin oikea ja kunnollinen peli. Siinähän sitten äimistelin Eckon Getting Upin älytöntä keskinkertaisuutta ja tylsyyttä. Hieno idea ja aihe pilattu huonolla toteutuksella.

  Sama efekti on nähtävissä King Kongissakin, vaikea uskoa, että siinä on ollut Micheal Ancelilla yhtään mitään sanottavaa 🙂 Auta armias kun vielä pari muuta ohjaajaa kävelee leffapuolelta näyttämään miten pelejä tehdään niin käsissä on kohta yksi kappale E.T:itä lisää.

  Tykkää

 2. Kaikkia haluavat oman palansa kakusta. Kun musiikki ja elokuva ovat häviäjiä uudessa viihdeteollisuuden kakunjaossa, niin pitää yrittää mennä sinne mistä luullaan saavan kaikkein helpoiten voittoa. Valitettavaa, mutta aika tulee erottamaan jyvät akanoista aika tehokkaasti …

  Nyt vaan indy-pelit tekemään hyvää vastarintaa tälle trendille.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.