Statistiikkaa

Mielenkiintoinen ilmiö. Joka kerralla, kun SchizoBlogissa on kuva naisten rinnoista (tai muuten vaan rintavan naisen kuva) kävijämäärässä tapahtuu oletettavasti piikki, mutta samalla menetän yhden tilaajan Blogilistalta. Tätä tilastollista ilmiötä hyväksi käyttäen voisin julkaista päivittäin kuvan rinnoista 415 päivän ajan. Kyseisen ajan jälkeen minulla ei olisi enää yhtään Bloglistalta tehtyä tilausta, mutta SchizoBlogin kävijämäärä olisi valtava.

Samaiseen ilmiökategoriaan kuuluu myös huomio miltein kaikkien tosi Hi-Fistien levykokoelmista. Miksi ihmiset, jotka uhraavat omaisuuksia korkealuokkaisiin äänentoistolaitteisiin omaavat yleensä aivan kammottaa musiikkia levykokoelmissaan? Varsinkin autostereoiden kohdalla tämä ilmiö harvinaisen poikkeukseton …

5 vastausta artikkeliin “Statistiikkaa

 1. Mulla lopettaa yksi tilaaja lähes aina tilanteessa kun en ole hetkeen päivittänyt ja sitten kirjoitan jotain tietokoneisiin/koodiin liittyvää. 😀

  Luulen että tuo tissitaktiikka päinvastoin toisi itselle tilaajia.

  Tykkää

 2. Hi-Fistit tajuavat varmaan jotain(?) äänen päälle, mutta eihän se implikoi että ne ymmärtäisivät mitään musiikista. En tunne yhtään auto hi-fistiä, mutta kauempaa katsottuna en yhtään ihmettele, kun steroissa soi vaan, *yöks*, vokaali trance.

  Tykkää

 3. Ace of Spaces? Eiks se ollu Ace of Base. Toisaalta kukapas sen päättää mikä on hyvää musiikkia, ei ainakaan humanistiopiskelija tai edes Otto Talviokaan. Samalla tavalla vois sanoa jollekin joka diggaa Rollareista ja Gunnareista että vi**u mitä paskaa…

  Tykkää

 4. Kaikki Madagaskarin nähneet ovat toki nyt sitä mieltä että se on ehdottomasti ”Mä tahdon veivaa veivaa!”… Tähähän ei edes smurffit pysty.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.