You Give Me Fever …

Pari päivää reilussa 39 asteen kuumeessa antaa ihmeellisesti perspektiiviä terveyteen. Sen kunniaksi aion seurata Haircutin Kuninkaan jälkiä ja kirjoittaa … yllätys, yllätys … haircutia. Eli mitä minulle kuuluu?

Kuumeista olotilaa lukuunottamatta ihan hyvää. Kiitos kysymästä. Olen tässä pari päivää ollut sohvan vankina ja katsellut Smallvillen neljännen tuotantokauden jaksot kovalevyltä. Ja aion aloittaa viiden kauden jaksojen katsomisen tämän jälkeen. Ainoastaan pomoni on ymmärtänyt Smallville -innostusta. Muut eivät käsitä sitä. No, ei ole ainoa asia, jossa minun kohdalla on pienehköjä käsitysvaikeuksia. Ehkä nuori Clark Kent teiniongelmineen muistuttaa minua nuoruudestani.

Iästä. Täytän sunnuntaina 35 vuotta. Ziisus. Rankkaa tavaraa. Uskomattoman nopeasti tämä aika menee. Eihän siitä ollut kuin … niin no, kymmenen vuotta … kun täytin 25. Kävin tuolloin elämäni pahinta ikäkriisiä, joka päätyi lopulta siihen, että harteiltani alkoi tippumaan vähän kerrallaan elämän raskauden tuomaa taakkaa. Sen takia kykenen edelleen hyppäämään aidan yli sujuvasti sekä viilettämään kiihtyvillä nopeuksilla paikoista ja tiloista toisiin.

Joku sanoi minulle tässä jokin aika sitten, että olen uskomaton kameleontti. En ole koskaan ymmärtänyt tuota vertausta. Kameleonttihan vaihtaa väriä ympäristön mukaan ollakseen erottautumatta ympäristöstä. Todellinen kameleonttihan on se harmaa massa, joka imeytyy betoniseiniin. Keksikää parempia vertauksia.

Ja kuten tällaisiin haircut-postauksiin kuuluu, niin lopussa todetaan, että siinäpä se tällä kertaa. Joskus toisten jotain muuta … See Ya!!

Ai niin. Nyt eräiden mieliksi oikealla palstalla olevien otsikoiden fontti on muutettu vähän konventionaalisempaan muotoon. Samalla sisältö on vaihtunut. Nyt sieltä voi seurata del.icio.us bookmarkejani …

8 vastausta artikkeliin “You Give Me Fever …

 1. Lucida Sans? Oletko katsonut miltä sivu näyttää PC:ssä? Itse äimistyin kun huomasin että eihän PC:n Lucida ole sama fonttolainen ollenkaan.

  Tykkää

 2. Taligent,

  Koska kyseessä on png-kuvia, niin on aivan sama mitä fontteja loppukäyttäjän koneelle on asennettu. Ne näyttävät samanlaisilta koneella kuin koneella (olettaen, että koneen käyttöjärjestelmä ja käytetty selain tukee png-kuvia).

  Tykkää

 3. Nus nus pilkkua nussitaan. Kameleontti vaitaa väriään mielialansa mukaan, ei sulautuakseen ympäristöön 😀

  Tykkää

 4. Moi

  Hmmm. Pitää lukea biologiaa tarkemmin. Mutta taas toisaalta, kuka meistä ei mielialan mukaan vaihda ulkoasua? Ja jos ulkoasun vaihtamisella tarkoitetaan ulkoista käytöstä, niin vertaus menee enemmän absurdimmaksi. Eiköhän se mieliala juuri vaikuta aika paljon habitukseen, jota ympäristöön heijastaa. Tai no, jotkut askeetikot kykenee olemaan samanlaisia läpi elämän, koska heillä ei ole mielialavaihteluja. Ja en todellakaan pyydä anteeksi sitä, että en sellainen ole …

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.