Sony alkaa ottamaan tosissaan nettipelaamisen

Jo oli aikakin. Sony alkaa tappelemaan verisesti Xbox Liven kanssa. Toivottavasti PS3:n sisältää sisäisen Wi-Fin ilman mitään lisälaitteita. Samoin PS3:n myötä Sonyn on korkea aika tuoda markkinoille se ”killeri”. PSP ei vastannut oletetulla tavalla iPodin heittämään haasteeseen. Ja ei edes mennä niihin Sonyn mp3-soittimiin …

8 vastausta artikkeliin “Sony alkaa ottamaan tosissaan nettipelaamisen

 1. Itse odottaisin Sonylta vetoa, jossa pelikokemus siirtyisi / jatkuisi saumattomasti PS3:n ja PSP:n välillä.

  Teknisesti asia on varmaan suhteellisen helposti ratkaistavissa, mutta mikä olisi se killerkonsepti, joka koukuttaisi porukkaa sekä kotona, että liikenteessä?

  Pelaa > trogaa > pimppaa > dissaa..?

  Tykkää

 2. Sunky,

  Kiitti ilmotuksesta. Nyt linkki on korjattu.

  Tero,

  Katsotaan mitä integraatio tuo tullessaan. Itse olen vaan vähän pettynyt Sonyn ja pelien kehnittäjien ”innovaatioihin” PSP:n kohdalla. Onko handheld-pelaamista se, että pelin leveleistä tehdään hieman lyhyempiä ja save pointteja tiheämmin. Onko noissa seikoissa se todellinen lisäarvo?

  PSP:n muistikorttien kalleus ja muistimäärän rajallisuus verrattuna iPodiin ovat todellisia ”turn-off” -ominaisuuksia. Josko kesällä markkinoille tuleva kovalevyllinen PSP toisi jotain ihan oikeasti parannusta nykyiseen torsoon.

  Kriisi,

  Korjaisin, että kun mennään Walkman puhelimien alueelle, niin ollaan siirrytty Sonyn piiristä Sony-Ericssonin piiriin. Ne eivät ole sama yhtiö. Ja minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa SE:n tuotteista. Niissä silmä lepää ja käyttömukavuuskin on ihan kohdallaan.

  Tykkää

 3. Erittäin suuri turn-off on PSP:n koko suhteessa ipodiin, jopa video ipodiin.

  Handheld-pelaamista ei myöskään ole se, että latausajat on yhtä pitkiä kuin isolla konsolilla, pitempiäkin.

  Jep. Puhelimet ovat vähän eri aluetta ja ”eri firmaa”, mutta Sonyn kamaa niissä on paljon sisällä. Osaksi se miksi otin leikilläni asian esiin on se, että miten ihmeessä Sony onnistuu yhteistyössä Ericssonin kanssa puhelimissa niin pirun hyvin, mutta yksin puljatessaan tekee epäonnistuneita halkohirviöitä niin kuin esimerkiksi juuri PSP.

  Tykkää

 4. Kriisi,

  Voipi olla, että nuo SE:n luurien muotoilu poikkeaa siksi Sonyn haloista, että ne suunnitellaan ihan muualla. Osa SonyEricssonin luurien disainista tapahtuu muuten Suomessa. Sonylla on muutenkin konseptit vähän sekaisin firman sisällä … saa nähdä mitä keksivät tässä lähiaikoina. Jotain pitäisi tehdä, jotta vanha loistelias menneisyys saisi jatkoa …

  Tykkää

 5. Pelikokemusta on jo suhteellisen kauan pyritty jatkamaan tarjoamalla päätelaiteriippumattomaa materiaalia, esim. pelimusa- ja videoita. En tiedä moniko vaivautuu etsimään ja siirtämään näitä esim. PSP:lleen

  Homma pitäisi toimia kuten RSS-feedit / Podcastit (saat tiedon että nyt on jälleen uutta gutaa tarjolla > ja siirto tapahtuu käden käänteessä).

  Seurataan suurella mielenkiinnolla millä japskit yllättävät.

  Tykkää

 6. ”Osa SonyEricssonin luurien disainista tapahtuu muuten Suomessa.”

  Oletko ihan varma vai onko kyseessä jokin alihankkija? Ericssonilla Suomessa vieraillessani ovat sanoneet tekevänsä Suomessa vain verkkojuttuja.

  Tykkää

 7. Alihankkija taitaa olla kyseessä. Olen kuullut pikkulintujen laulavan erään Pohjois-Suomalaisen firman nimen SE:n luurien suunnittelun yhteydessä. Sen tarkemaa tietoa ei ole …

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.