Google Cache ei ole laiton

Tekijänoikeuslakien ongelmallinen noudattaminen on saanut jotain valoa tunnelin päähän. Yhdysvaltalaisen oikeusistuimen mukaan Google Cache ei ole laiton. Tämä on hyvä uutinen Wayback Machinen kaltaisille palveluille. Vielä kun asian monimutkaisuus voitaisiin vääntää rautalangasta suomalaisen Tekijänoikeusneuvoston jäsenille, niin voitaisiin vaikka päästä voiton puolelle. [via Boing Boing]

Tuli tässä muuten mieleen, että maailman historia osoittaa aika aukottomasti helppojen ratkaisujen soveltamisen monimutkaisiin ongelmiin tuottavan katastrofaalisia lopputuloksia. Elämme mielenkiintoisia aikoja …

Yksi vastaus artikkeliiin “Google Cache ei ole laiton

  1. Tämä kommentti ei liity mitenkään päivän blogiin. Nyt kun vielä pimeää ja kylmääkin aikaa eletään, olisiko ideaa järkätä ilman mitään sen kummempaa tarkoitusta jokin Kallio -bloggaajien get’together?

    Pientä piristystä pimeään. Joku perjantai / lauantai -ilta kenties vaikka uudessa oliko se Soul -baari tjs. Tulisipa paikka vaikka tutuksi (itsekkään en ole vielä käynyt).

    Olkoon tämä jonkinlainen avaus ja katsottakoon saisiko tuulta purjeisiin. Odotellaan palautetta.

    PS. Jos vaikka Visukintun jatkoille saataisiin säpinää 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.