Omituisuusmeemi

Että pitäisi listata 5 omituista tapaa. No, listataan sitten, kun oikein on haastettukin. Tässä jouduin kuitenkin konsultoimaan tyttöystävää.

  • Aamuinen hiustenlaitto: Koska minulla on ollut koko ikäni ongelmahiukset, niin olen kehittänyt hyvin pitkälle menevän rituaalin/tekniikan kuontaloni kuosiin saattamiseksi. Siihen kuuluu villiä pään heilutusta ja pyöritystä sekä erinäisiä kemiallisia aineyhdistelmiä.
  • Absurdit musiikkiesitykset: Minä en laula suihkussa, vaan improvisoin mitä omituisimpia lauluja omituisilla lyriikoilla ympärillä tapahtuvista asioista. Samaan luokkaan kuuluvat spontaanit, beatbox-biitit, ilmakitaraesitykset ja balettikohtaukset. Näiden esitysten juju ei ole laadussa, vaan ajankohdan ja teeman absurdiudessa.
  • Blogilistan lukeminen heti herättyä: Ensimmäinen asia sängystä nousemisen jälkeen on aina koneen päälle laittaminen ja yöllä päivittyneiden Blogilistan suosikkien lukeminen. Tämä tapa ei välttämättä ole mitenkään omituista blogosfäärissä, mutta monen muun mielestä se on jopa sairasta.
  • Huonot vitsit: Kerään huonoja ja tyhmiä vitsejä. Mitä vähemmän niille nauraa, sitä parempia ne ovat. Kokoelmani huonoin on tämä. ”Eräällä Närpiöläisellä poikamiehellä oli niin hyvä kuusi, että se oli jo melkein seitsemän.”
  • Sisäinen dialogi: Käyn itseni kanssa erittäin mielenkiintoisia keskusteluja. Valitettavasti en koskaan kykene pukemaan niitä tyhjentävästi sanoiksi, mutta ne ovat erittäin mielenkiintoisia. Ei ihme, että rakastan itseäni niin paljon.

Ja minä en haasta ketään tähän meemiin. Jokainen voi puolestani ottaa osaa, jos huvittaa.

2 vastausta artikkeliin “Omituisuusmeemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.