Deconstructing Enter

Kaikkihan me olemme törmänneet näihin Flash introihin ja muihin Enter kuvilla varustettuihin etusivuihin. Näillä aika turhilla härpättimillä on ollut tarkoitus antaa vierailijalle kokemus yrityksestä, tuotteesta ja niin edespäin. Goodby, Silverstein & Partners näyttää tietä tulevaisuuteen. Perinteisen intron sijaan sivulle mentäessä tulee ilmoitus:

The Materials on this website are copyrighted and are presented exclusively for viewing by clients, prospects and employees. Before entering the site we ask that you agree not to copy, rebroadcast, or otherwise reproduce the work displayed here.

ACCEPT    DENY

Mitä luultavammin firma on ollut pakotettu laittamaan kyseinen varoitus. Mutta tämä taitaa olla tulevaisuus. Webistä tulee inhottava paikka, jossa paranoia ja hätävarjelunliioittelu jyräävät. Valitettavasti … Kuten olen aikaisemmin sanonut. Internet on ihmiskunnan paras keksintö, joka pilataan ihmisen alhaisimmilla ominaisuuksilla – pahansuopaisuudella ja ahneudella. [via adfreak]

5 vastausta artikkeliin “Deconstructing Enter

  1. Kyllähän nuo vähänkään laadukaampaa kuvamateriaalia julkaisevat taiteilijat, valokuvaajat ja muut vastaavat luovat ovat aina esittäneet copyright-ukaasinsa enemmän tai vähemmän näkyvästi. Tässä kohdin ei näköjään tehdä poikkeusta. Ehkä tuo kuitenkin jo varastaa hieman liikaa huomiota.

    Internettiä tuskin kuitenkaan pilalle saa. Ahneita ei vaan noteerata ja eiköhän aina jostain vielä löydy sitä kopiosuojaamatontakin materiaalia.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.