Pari irrallista juttua

Sivu-uudistus alkaa olla loppusuoralla. Vielä pitää tarkistaa muutama asia Win/IE ja Win/Opera -yhdistelmillä. Kiitän suuresti saapuneita vikailmoituksia ja muutosehdotuksia. Ja PA:lle mainittakoot, että ignorointia ei ole tapahtunut. Sinä ymmärsit ensimmäisenä viittaukset disco-teemaan ulkoasussa. Näin. Se on nyt sanottu oikein julkisesti 🙂

Ja sitten näille mainostilaa tarjoaville tiedoksi – SchizoBlog pysyy edelleen mainoksista riippumattomana julkaisuna. En anna kenenkään mainosbannereiden ilmestyä yhtään minnekään blogiini. Mutta ainahan minua voi yrittää lahjoa sujauttamaan pari mainospostausta. Valitettavasti teillä ei kuitenkaan olisi siihen varaa.

Sitten viimeiseksi. Joku pilailija lähetti minulle sähköpostiin treffikutsun Tanja Karpelan nimellä ja sähköpostiosoitteella. Valitettavasti sydämeni tykyttää yhtä kiihtyvällä intensiteetillä eräälle toiselle ja suomalaisen sydämeen mahtuu ainoastaan yksi ”ämmä”. Ja jos vaikka kyseessä olisi ollut aito henkilö, niin älykkyysosamäärältään huomattavan rajoitteinen entinen alusvaatemalli ei kykene kilpailemaan rakkaani kanssa. Miten voisin edes koskea naiseen, joka on antanut Peter NygÂrdille? Ziisus!!

6 vastausta artikkeliin “Pari irrallista juttua

 1. Jee, kiitos janne.

  ”Mutta ainahan minua voi yrittää lahjoa sujauttamaan pari mainospostausta. Valitettavasti teillä ei kuitenkaan olisi siihen varaa.”

  Kallista lystiä, toden totta. Nytpä tiedätte, miksi nickini on PA.

  Tykkää

 2. PA,

  Sitä minäkin tässä huolestuneena olen ajatellut. Tuo mun ”Designed for Safari” banneri ei oikein ole paikallaan, jos Safarilla ei sivut toimisi.

  Tykkää

 3. Miten pissii? Mulla toimii ainakin Firefox 1.5:lla täysin oikein. Olen kylläkin tässä vaihtanut css:sää muutamaan otteeseen, niin selaimen välimuistiin on voinut jäädä se vanhempi tms.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.