Itsevirittyvä kitara

Nyt jokainen sävelkorvatonkin kitaran vonguttelija voi tehdä vanhan Jimi Hendrix -tempun, jossa vaihdetaan kitaran viritystä kesken biisin. Transperformance on vempain, joka virittää kitaran napin painalluksella haluttuun viritykseen.

Vempaimen katu-uskottavuutta antaa mannekiiniksi palkattu Jimmy Page. Voin jo nyt kuulla ne tuskaiset huudot, jotka johtuvat jatkuvien viritysten vaihtelemisesta aiheutuvista kitaroiden kaulojen vääntymisestä. Tästä syystä jokaisella tosi kovalla jätkällä on niin monta kitaraa kuin käyttää virityksiä. (Minulla niitä on kaksi vaikka käytän ainoastaan yhtä viritystä. Toinen on akustinen. [toim. huom.]). [via Core77’s Design Blog]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.