Hanhenmaksa …

Belgialainen eläinoikeusjärjestö GAIA (Groupe d’Action dans l’IntÈrÍt des Animaux) muistuttaa meitä näin joulun alla siitä, miten eräiden jouluherkku pöytään tulee … Hieno kamppis, joka varmaan kiellettäisiin Suomessa.

hanhenmaksa.jpg

[via Advertising/Design Goodness]

8 vastausta artikkeliin “Hanhenmaksa …

 1. Löysin via-linkin avulla.

  Tämä ei ole mielestäni yhtä pysäyttävä ja koskettava kuin mitä esim. pakkosyöttökuvat ovat… Tässä ollaan menty jopa huumorin puolelle, vai olenko ainoa joka näkee tässä sadomasokistisen ankan, joka jäi kiinni kesken ”leikin”?

  Tykkää

 2. Jos joskus rupeaisin lihaa taas syömään, niin voin kyllä silti vannoa, ettei hanhenmaksaa ikinä mun lautaselle päädy. Eikä juottovasikkaa.

  Tykkää

 3. Silläkin uhalla, että kaikki vihaavat nyt minua (tosin vihaavathan ne anyways): hanhenmaksa on aika hyvää. Mutta meillä ei ole sitä joulupöydässä, koska Suomesta ei saa kunnollista.

  Tykkää

 4. Kyllä tuollainen eläinten kidutus on ajalta miekka ja kirves. Toivottavasti hanhenmaksan syöjät (ja muut yhtä idiootit) tukehtuvat tänä jouluna ruokaansa…

  Tykkää

 5. Well, jos päätettäväksi tulisi niin sallisin. Minua kun ei paljon kiinnosta jos jonkun tantan hanhenmaksa menee väärään kurkkuun ikävän kuvan takia. Saavat kai ihmiset tietää mistä ja miten ruoka tulee: ei liene shokki kenellekkään, että joulukinkku on joskus ollut suloinen pieni porsas? Tai että kananmunasta syntyisi tipu. Lihansyöjät, jollainen itsekin olen, kestävät kyllä kuulla ruoastaan sekä totuuden että hieman karrikoidunkin version. Suomessa Clear Channel lupasi olla Animaliajupakan jälkeen hieman tarkempi ja vähemmän herkkänahkainen tulevissa ”ennakkosensuurin linjauksissaan”.

  Tykkää

 6. Noissa kampanjoissa ärsyttää korkeintaan niiden ylimielinen asenne.

  Ikäänkuin lihansyöjä olisi jokin idiootti joka kuvittelee lihan kasvavan kylmäaltaiden pakasterasioissa ja ”shokeeraantuu” kun näytetään miten potsi pistetään lihoiksi ja pakettiin odottamaan kinkku-uunin mureuttavaa lämpöä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.