Pikkujoulut … Last calling!!

Jos nyt joku ei ole jo tietoinen asiasta, niin tänään pidetään Blogipiirin pikkujoulut ravintola Manalassa klo. 19 alkaen. Tilaisuus tulee olemaan legendaarinen ja varma puheenaihe vielä vuodenvaihteen jälkeenkin. Viime vuoden tilaisuudesta selvinneistä odotetaan saapuvan paikalle useita jo elämää suuremmiksi hahmoiksi nousseita bloggaajia.

Ja pidemmittä puheitta illan ohjelmaan (voimme kuulla jo historian lehtien havinan korvissamme):

 • Extreme-ohjelmanuomeroiden kruunamaton ja kruunattu kuningas Kari Haakana esittää meille rankkaakin rankemman balettiversion klassikkoelokuvasta Karate Kid.
 • Tänäkin vuonna kulissien takana bileitä järjestämässä ollut Matkalla-Marjut esittää stagediving-pantomiimin keinoin kuinka Ilosaaressa rokataan kesällä. Yleisöä pyydetään pitämään laiseistaan kiinni esityksen aikana.
 • My Typon triosta duoksi typistynyt kolmikko esittää koko vuoden ajan hiottua uutta rivitanssia, jonka vallankumouksellisuus on jo kirkossa kuulutettu tosiasia.
 • Koska allekirjoittanut ei ole enää vapailla markkinoilla, niin Blogosfäärin uudet poikamiesprinssit Visukinttu ja Pintaliitoblogin Oopa patsastelevat koko illan vastakkaisen sukupuolen edustajia ”silläsilmäillen”. Mutta kuka onkaan se tuntematon kaunotar, joka tokaisee ohimennen kaksikolle: ”Aika hyvä perse”. Urokset hämmentyvät silminnähtävästi. Kummalle hän sen sanoi ja mitä hän sillä tarkoitti?
 • TiraMisu&Egistä paikalla on ainakin yksi edustaja erään erittäin komean ja hurmaavan herrasmiehen seurassa … Mutta kuka hän on? Mutta, jos paikalle muutkin kyseisen blogin edustajat saapuvat, niin vientiä riittää. Mutta kuka vie ja ketä?
 • Blogisanomien toimittajat yrittävät peitellä rooliaan, mutta se ei tälläkään kertaa onnistu, koska suuret kamerat ja alati pulppuavat kysymykset paljastavat heidät. Lopulta ravintolan henkilökunta heittää tyypit ulos, koska Blogipiiri ei todellakaan kustanna toimittajille ilmaisia viinoja.
 • Toimittajista puheen ollen. Hesarin Anssi sattuu olemaan ihan sattumalta Bottalla kännäämässä toimittajakaveriensa kanssa. Yllättävän intensiivisestä vastaanotosta yllättynyt Anssi alkaa taas päivittämään pahasti lopahtanutta blogiaan. valtakunnassa taas kaikki hyvin … sekaisin.
 • Hei merten! Pikkujoulut ovat Manalassa ja sen jälkeen Bottalla, ei siellä Studio … mikä se numero nyt taas olikaan? … No, mutta se Sedu Koskisen tanssiravintola. Pikkujoulut eivät ole siellä, mutta sinne sinä päädyt hämmästyttämään itsesi lisäksi kaikki muutkin akrobaattisella tanssillasi tanssilattialla. Valitettavasti ne kaksi kaunotarta eivät olleen TiraMisu&Egin vapaana oleva kaksikko …
 • Kapteeni Romantiikka kisaa erään toisen Blogosfääristä onnensa löytäneen herrasmiehen kanssa siitä, kumpi on enemmän romanttisempi. Pojat ovat aina poikia …
 • Turisti tulee paikalle aamutakissa ja pistää paikan ojennukseen. Kaikki ihmettelevät tapahtunutta, mutta niin vain tapahtui … omituista.
 • Skrubu on oma itsensä ja sen takia ensimmäiset raportit pikkujouluista on luettavissa Loakalasta. Informaatioyhteiskunta.
 • Riihimäkeläistynyt Shrike vetää hirveät jurrit ja herkistyy pääkaupungista niin, että kirjoittaa serenadin Helsingille. Ravintolan penkkien tyynyjen väliin unohtunut paperi löydetään vuonna 2010 ja sen julkaiseva Jari Sarasvuo saa ensimmäisen Finlandia-palkintonsa. Vitutuksen määrää ei voida mitata olemassa olevilla mitoilla … Mutta hemmetin hyvä serenadi se on.
 • Prinsessa bailaa itsensä erään miljonäärin sydämeen ja he elävät onnellisina elämänsä loppuun asti … puoli valtakuntaa ja sen pituinen se.
 • Just sopivasti saapuu paikalle just sopivasti ja pilaa Visukintun ja Oopan naarasmetsästyksen viemällä heidän nenien edestä sen tuntemattoman kaunottaren. Just sopivasti …
 • Mutta onneksi Helsingin kaupungin kauneudenhoito-oppilaitoksen opiskelijabileet pelastavat sankariemme illan. Jatkoilla sattuu ja tapahtuu, mutta siitä te saatte lukea kyseisten herrojen blogeista.
 • Hinkstoona ja eräs toinen bloggaajatar tarjoavat todella kuumaa materiaalia juoruille. Kumpikaan ei kommentoi tapahtumien kulkua mitenkään …
 • Pala maailmaani Veera solmii taas kerran suhteita umpisolmuun. Mistä tämä nainen on oikein kotoisin? Jotain infernaalista hänessä on, mutta mitä?
 • Ja mitäs tämän blogin sankari tekee? Hän puhuu kuten aina ennenkin. Hän humaltuu kuten aina ennenkin. Mutta aina välillä hänen katseensa pysähtyy eräisiin kauniisiin silmiin. Tuolloin hetken ajan hänestä voidaan aistia tiettyä rauhallisuutta, mutta vain hetkeksi. Seuraavassa hetkessä hän on taas sitä mitä on aina aikaisemminkin ollut.

Luvassa on siis mitä ikimuistettavin ilta. Jokainen voi jäädä pois vain omalla vastuullaan.

3 vastausta artikkeliin “Pikkujoulut … Last calling!!

 1. Ei me nyt kyllä vieläkään paljastuta. Hieman hankalaan saumaan osuivat nämä pikkujoulut. Mutta ehkä sitten ensi kerralla!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.