Microsoft ei petä

Ostin eilen ensimmäistä kertaan vuosiin Microsoftin tuotteen (kts. edellinen postaus). Olin suorastaan hämmästynyt siitä, että Xbox360 löysi tiensä nettiin mukisematta ja muutenkin kaikki verkko-ominaisuudet toimivat moitteettomasti. Aloin jo uskomaan, että uusi aikakausi olisi alkanut Microsoftin sisällä … laadun aikakausi. Mutta ei. Ajattelin äsken vähän editoida pelaajaprofiiliani Xbox Liven sivuilla. Alla lopputulos.

xboxlive.jpg

Ja jotta asiat menisivät juuri niin kuin ne ovat aina menneet, niin virheilmoitus kehoittaa palaamaan takaisin Xbox.comin etusivulle … siis juuri sinne, missä oltiinkin. Microsoftin laatuun voi aina luottaa. Onneksi konsolin tason määrittävät sille saatavat pelit eikä laitteen valmistanut yhtiö.

4 vastausta artikkeliin “Microsoft ei petä

 1. Itse aion hampaat irveessä odotella ’seuraavan sukupolven’ konsolia ps3:n muodossa. Vittu siihen menee vielä aikaa.

  Kerro kaimani Janne tiiviisti kokemuksia william gatesin imperiumin tuotoksesta.

  Ei siksi että aikoisin pyörtää päätökseni olla ostamatta kyseistä kapinetta.. nii tai ehkä 🙂

  -hente-

  Tykkää

 2. Noh, noh… Ei nyt heti kannata judgata. Aika moni muukin taitaa yrittää samaan aikaan noille palvelimille, joten pieni lägäily on ihan luonnollista – ainakin Microsoftin kamoille. Innovaattoreilla on aina raskasta 😛

  Uuden pelikonsolin sijaan minä haaveilen HDTV-töllöstä. Sen avulla näyttäisivät nykypelitkin paremmilta. Kovasti oli puhetta sellaisen hankkimisesta Pelaajan toimistolle, mutta saapa nähdä nyt… Tulisi ainakin hyvä (teko)syy jäädä vähän pidempään töihin – testailemaan.

  Tykkää

 3. Pekka,

  ja mulla on jannenet (tiedetään, aika omituinen). Joten lähetä mulle invitation frendiksi, niin päästää jossain vaiheessa ottamaan miehestä mittaa. Kai sulla on Project Gotham Racing 3?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.