Videopelit lisäävät kannibalismia … ???

Videopelejä kritisoivat tahot ovat osoittautuneet todellisiksi mielikuvituksen akrobaateiksi. Vain he kykenevät kantamaan huolta pelien sisältämästä kannibalismista. Ja kuten jo tekijänoikeuslain kohdalla tuli aukottomasti todistettua – mitä amerikkalaiset hihhulit edellä, sitä suomalaiset poliitikot perässä. Ainoana erotuksena tässä on se, että suomalaiset poliitikot osaavat vetää amerikkalaisia kristittyjäkin käsittämättömämpiä tempauksia ja argumentteja (ja samalla syyllistyä omien saarnojensa synteihin – muistakaa Karpelan ”Prada-laukku” valtiovierailun juhlallisuuksissa). Absurdismi on maailmaa pyörittävä voima … [via Kotaku]

Ja sitten taas jonnekin ihan muualle. Blogpoly – blogosfäärin oma Monopoli … [via Joystiq]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.