(s)AINT

manson_saint.jpg

Shock-Rock on ollut aina lähellä sydäntäni. Screaming Jay Hawkinsin ”I Put The Spell On You” on ollut suosikkini siitä asti, kun biisin kuulin joskus 12-vuotiaana. Samoin Alice Cooperin vanhempi tuotanto potki aika lujaa teininä, mutta ”Poison” hitti ja sitä seuranneen kiertueen Suomen keikka lopetti Alice-diggailun lopullisesti.

Marilyn Manson on kuulunut myös suosikkeihini jo vuosia. Viimeiset vuodet tuo Amerikan kauhukakara on pysynyt omituisen vaitonaisena. Ja kun kuulin miehen tuovan markkinoille oman parfyyminsä, niin ajattelin hänen jo olevan pahemman kerran mennyt toivo. Mutta ei …

Manson tarjoaa nyt sivuillaan ”(s)AINT” biisistä tehdyn videon, joka on pitkästä aikaa jotain ihan oikeasti shokeeraavaa tavaraa. Juuri sitä, mitä nykyinen pysähtyneisyyden aika musiikkiteollisuudessa tarvitsee … vai olenko vain jääräpäisesti jäänyt looppaamaan jonnekin, kun kaikki nykyinen musiikki tuntuu aika munattomalta paskalta (näin asian suoraan ilmaisten).

Niin ja sitten ne varoittavat sanat:

The video for (s)AINT contains sexually explicit and graphic material. If you are under the age of 18, if such material offends you, or if it is illegal to view such material in your community then please do not continue. By clicking on the link below, you indicate you are at least 18 years of age and you are legally permissable and desire to view this material.

(s)AINT

Tästä on hyvä jatkaa kohti parempaa rock-viihdettä.

6 vastausta artikkeliin “(s)AINT

 1. Hmm, tuo ’munaton paska’ on muuten aika yököttävä kielikuva, jos erehtyy visualisoimaan…

  Tykkää

 2. Tutustuppas sellaisen brittibändin kun Cradle of filth, videomateriaaliin… Kyllä shokeeraa!

  Tykkää

 3. Kappas,

  Manson alkaa taas näyttää samalta kuin ’97. Live-keikka siihen aikaan oli ihan aidosti ihmetyttävä ja kieltämättä shokeeraava – samaa kastia kuin mainittu video.

  Tattista linkistä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.