DOA The Movie

Dead Or Alive on yksi peliteollisuuden kulmakivistä, mitä tappelupeleihin tulee. Ja tietenkin tästäkin aiheesta on pitänyt tehdä elokuva, jonka traileri on nyt imuroitavissa (imuroiminen kestää kauan …). Ja kuten saatatte jo arvata, niin kyseessä on raina, jonka pääosissa ovat vähäpukeiset nuoret naiset, aseet, miekat ja potkiminen. Vaikka olen tällaisen eksploitaation suuri ystävä, niin jopa minä en jaksa innostua DOA elokuvasta. Vaikuttaa sen verran kehnolta (siis niin kehnolta, että se ei ole edes camp-asteikolla hyvä). [via Kotaku]

DOA_04.jpg

DOA_01.jpg

DOA_02.jpg

Elokuvien ja pelien välinen suhde on aina ollut ongelmallinen. Miltein jokainen pelistä tehty elokuva ja elokuvasta tehty peli on ollut alatasoinen tekele, joka ei tee kunniaa kummallekaan formaatille. Ainoina poikkeuksina ovat olleet Rockstarin The Warriors (joka tehtiin 25 vuotta elokuvan ilmestymisen jälkeen) ja Peter Jacksonin elouvaan perustuva Peter Jackson’s King Kong (joka tehtiin pieteelillä ja ajatuksen kanssa). Jälkimmäistä en ole vielä testannut, mutta arvostelut ovat luvanneet ihan oikeasti mielenkiintoista pelikokemusta.

Seuraavaksi voikin jäädä odottamaan mielenkiinnolla EA:n Kummisetä- ja Arpinaama-pelejä. Toivon parasta, mutta pelkään pahinta …

4 vastausta artikkeliin “DOA The Movie

 1. Olitko sä lukenut sitä Yurickin Warriorsia, josta leffakin oli tehty?

  Suosittelen, jos et vielä ole siihen tutustunut…

  Tykkää

 2. Blade Runner on ainakin kehuttu pelinäkin. Muitakin on, mutten jaksa nyt miettiä (Lucasartsin joitain?). BR:ää en ole kyllä itse pelannut, mutta koska arvostelut sanovat, että se on hyvä, niin pakkohan sen on olla, hehe.

  Tykkää

 3. Joo Blade Runner on leffan tunnelman hyvin sisäistänyt seikkailupeli, vanhaan hyvään point¥n¥click malliin. Kannattaa tutustua jos jostain sattuu vielä löytymään.. Sen verran vanha että kehtaa melkeen jo warettaa 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.