Matrix … ei enää … please

Yksi viihdeteollisuuden suurimpia sisällöllisiä floppeja ovat ehdottomasti olleet ensimmäisen Matrix -elokuvan jatko-osat ja muut oheistuotannot (lukuunottamatta Animatrix animaatioita). Näistä noloista tekeleistä alkuperäisen elokuvan maineella ratsastavat eivät ole oppineet sitten yhtään mitään. Atari on tuonut näin joulun alla meille pelaaville lisää myötähäpeän aihetta – The Path of Neo (koko ruudun täyttävä Flash-ikkuna … eikö näitä voisi jo kieltää lailla?).

Ensimmäisten arvostelujen mukaa peli on keskinkertainen tuotos ilman sen suurempaa panostusta innovaatioon (kts. esim. Gamespotin arvostelu). Sillä välin Wachowskin veljekset ovat olleet tuottamassa klassikkosarjiksen V for Vendetta filmatisointia. Minkähänlaisen jatko-osan veljekset elokuvalle kirjoittavat?

Ja sitten … Bill Gates hehkuttaa Doomia – vuodelta 1995. [via Slashdot]

4 vastausta artikkeliin “Matrix … ei enää … please

 1. Eikös Alan Moore jo ole ehtinytkin irtautua tuosta V for Vendetta filmatisointi-projektista. Jos jälki on jotain samaa kuin The League of Extraordinary Gentlemen:issä niin ei tarvitse ihmetellä syytä tähän.

  Tykkää

 2. Eikä enteet ole muutenkaan hyvät, kun V:n julkaisupäivää lykättiin Guy Fawkes Nightin (5.11.) 400-vuotispäivästä jonnekin ensi kevään puolelle.

  Harvalle elokuvalle sentään noin historiallista päivää on edes tarjolla, joten Wachowskien tuotoksessa lienee jotain enemmän tai vähemmän pielessä.

  Tykkää

 3. Katos, ei tuo V for Vendetta ollutkaan veljesten ohjaama. En kyllä keksi, miten tuo jatko-osa -vittuilu liittyy tuohon. Kaksi jatko-osaa Matrixille, so what. Vai ovatko nuo pelitkin veljesten tekemiä?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.