4 vastausta artikkeliin “Captain Capitalism

  1. Jos tuo innosti niin Kersantti Napalm saattais kiinostaa myös. Hupaisaa suomalaisten tekemää supersankari ja marvel-parodiaa, joka on säilyttänyt parodisuutensa. Toisin kuin monet muut vastaavat.

    Tykkää

  2. Jos tuo innosti niin Kersantti Napalm saattais kiinostaa myös. Hupaisaa suomalaisten tekemää supersankari ja marvel-parodiaa, joka on säilyttänyt parodisuutensa. Toisin kuin monet muut vastaavat.

    Tykkää

  3. Jos tuo innosti niin Kersantti Napalm saattais kiinostaa myös. Hupaisaa suomalaisten tekemää supersankari ja marvel-parodiaa, joka on säilyttänyt parodisuutensa. Toisin kuin monet muut vastaavat.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.