Dreamcast + Xbox 360

Koska Xbox 360:n julkaisu kolkuttelee jo ovella (kuten se vanha valkopartainen käppänäkin) ja konsolin markkinointikoneisto alkaa suoltamaan ”sisältöään” täydellä teholla, niin on hyvä kohdistaa huomio muutamiin mielenkiintoisiin yhtymäkohtiin legendaarisesti flopanneeseen Dreamcastiin – Dreamcast 2.0 – Is Xbox 360 the second coming of the Sega Dreamcast?. [via Slashdot]

dcxbox360.jpg

Sinänsä kiusallisen tarkkoja yhtäläisyyksiä, mutta jutun toisessa osassa on myös aika vahvoja eroavuuksia Xbox 360:n menestymisen puolesta. Jos konsolien päähänlyöntikilpailu kiinnostaa, niin The Console Wars -blogi on mitä riemastuttavin informaation lähde.

2 vastausta artikkeliin “Dreamcast + Xbox 360

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.