Maan vaarallisin lehti

Eilen vietettiin taas legendaarisiksi muodostuneita Pelaaja lehden synttäreitä. Onneksi olkoon ihan SchizoBloginkin puolesta. Viime vuonna paikalla oli strippari, joka ruoski paljasta takapuoltani. Mutta ei siitä sen enempää. Tälläkin kertaa paikalla oli paljon kauniimman sukupuolen edustajia, joita muuttuneesta elämäntilanteestani johtuen en niin hirveästi katsellut ”sillä silmällä” (ihan totta rakas!).

Tällä kertaa laitettiin eräs auto romuksi pesäpallomailoilla ja drinkkilippuja jaettiin auliisti. Olinhan minä omistavan osapuolen kutsumana paikalla ja työkseni edustan erittäin tärkeää sidosryhmää. Kiitos siis siitä …

pelaaja.jpg

Itse lehdestä pitää sanoa, että Pelaajan uudistunut konsepti on enemmän kuin erittäin tervetullut lisä suomalaisen pelijournalismin kartalle. Vielä ei olla ”new game journalism” tasolla, mutta oikeassa suunnassa. Kannattaa ottaa mallia The Escapist verkkojulkaisusta. Ihan vaan näin ilmaisena vinkkinä … heh heh. Saanhan ensi vuonnakin kutsun. Saanhan?

Yksi vastaus artikkeliiin “Maan vaarallisin lehti

Kommentointi on suljettu.