Suomessa ei ole korruptiota

Miksi tämä ei yllätä minua millään tavalla?

Tekijänoikeuslakia valmistellut virkamies Gramexin hallinnossa

Suomi taitaa pärjätä kaikissa korruptiomittauksissa siksi niin hyvin, että täällä kaikki vilunkipeli ja muu epädemokraattinen toiminta on täysin laillista ja hyväksyttävää. Sakkojen tai tuomioiden sijaan täällä saa kutsun presidentin Itsenäisyyspäivän juhliin … veronmaksajien kustannuksella tietenkin. [via Fabula]

Niin ja asiaan tietenkin kuuluu se, että meille kaikille niin rakas kulttuuriministeri ei näe mitään syytä lain uudelleen avaamiselle. ”Keskusta – tuo suomalaisen tietoyhteiskunnan eturintama.” Karpelan toilailusta lain valmistamistelussa voi lukea mm. Digitodaysta.

Perustuslakivaliokunnan kopiokantaa ei huomioitu tekijänoikeuslaissa

Suuren valiokunnan jäsenen Heidi Hautalan mukaan kulttuuriministeri ei ole asiassa yhteistyöhaluinen. Kopiosuojausta puolustaa kiivaasti myös sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Ritva Kaarina Dromberg (Kok.). Hän muuten toimi vuosina 2002 – 2003 kulttuuriministerinä ja hänen avustajanaan Gramexin nykyinen apulaisjohtaja Lauri Kaira … sattumaa?

4 vastausta artikkeliin “Suomessa ei ole korruptiota

  1. Eikun huhupuheiden mukaan oli kuulemma joku Teoston edustaja sanonut noin radiossa eilen(?). Kuten sanoin jo aiemmin, todenperäisyydestä ei takeita.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.