Nuppineulakello

Viileintä, mitä vähän aikaan on nähty kellorintamalla – Pin Clock. Pitääpä alkaa vahtaamaan, josko tällaisia tulisi myyntiin Suomessakin. Herätyskelloni on nimittäin sanomassa sopimustaan irti. [via The Cool Hunter]

nuppineulakello.jpg

4 vastausta artikkeliin “Nuppineulakello

  1. Pulju.net möi (muistaakseni) joskus moisia vehkeitä, mutta pikaisella tarkistuksella en enää valikoimasta sitä löytäny.

    Tykkää

  2. Ihmettelin ensin, miksi ihmeessä et tilaa sitä kelloa siitä nettikaupasta. En ihmettele enää. Löysin samalta sivustolta huikean makeat korvakorut, postikulut yli 22 dollaria! Nehän tulee kirjeessä. Aion kylmästi kopioida idean jo tänään…

    Tykkää

  3. Joo. Toi postitusmaksu on tolkuton ja ei ole ollut tapana tilata mitään sähköllä toimivaa netistä. Tässä on poikkeuksena AppleStore. Tämä kielto on asetettu jo siitä yksinkertaisesta syystä, että rahan suoltaminen nettikaupoille pysyisi edes auttavasti kurissa …

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.