I'll Be Back …

Yksi SchizoBlogin pisimpiin kuuluvista päivitystauoista on päättynyt. Nyt syynä ei ollut matka, IT-ongelmat tai mitkään muut sen sellaiset. Tässä kohdassa selitykseksi voidaan lainata Princen parhaimman albumin Lovesexy (jossa taas on yksi kammottavimmista kansikuvista) alkua:

”Rain is wet, and sugar is sweet
Clap your hands, and stomp your feet
Everybody, everybody knows
When love calls, U gotta go”

Mutta sitten taas asiaan. Ennen kuin kaikki vuotokohdat on tukittu, niin PC:llä liikkeellä olevat voivat halutessaan hakkeroida Mac OS X:n koneelleen (tämä Applelta ”vuotanut” käyttöjärjestelmä tunnetaan myös nimellä Mac OS x86). [via Lifehacker]

Ja sitten kokeilevampaan musiikin nälkään – the handydandy.

4 vastausta artikkeliin “I'll Be Back …

  1. Tähän pitäisi varmaan sanoa IHQ 🙂

    Onnea. Mikään ei ole niin ihanaa kuin uusi rakkaus – paitsi pitkä rakkaus.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.