Adidas ostaa Reebokin

Kun Nike osti aikoinaan Conversen, päivittelin mielessäni, että Niken ruma ja mauton design alkaa leviämään Conversen tuotteisiin. Näin ei käynyt. Itse asiassa Nikeltä on tullut jopa pari ihan kelvolliset kriteerit juuri ja juuri täyttäneitä lenkkareita. Nyt sitten Adidas ostaa Reebokin (tai siis ainakin sen jälkeen, jos ja kun amerikkalaiset kilpailuviranomaiset antavat siunauksensa. Toivottavasti Reebokin järkyttävän ala-arvoinen suunnitelu ei leviä Adidaksen juoksukenkiin.

Jään mielenkiinnolla odottamaan Niken mahdollista vastaiskua. Adidaksesta on tätä menoa tulossa suurempi yritys kuin nykyisestä jättiläisestä.

3 vastausta artikkeliin “Adidas ostaa Reebokin

  1. Offtopic: Olenko ainoa joka ei heti keksinyt että Asics on Asics? Mainoksissakin vain näytettiin logoa, ja mietin, tarkoittiko omituinen koukero jotain kirjainta (se muistuttaa lähinnä d:tä, mutta siinä ei olisi järkeä.) Huono logo.

    PS: tiesin että Rodman ja Adidas -uutiset löytyisivät heti Schizosta. Hyvä minä.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.