Tuskan jälkipyykki

Helsingin Sanomissa oli tänään mainio kirjoitus ”Kaupungin laita” kolumnissa. Kaikkien moraalisaarnaajien kauhistusten kokoontumisajot Tuska festivaali Kaisaniemessä ei aiheuttanut Helsingin poliisille yhtään tehtäväilmoitusta. Eipä tule mieleen toista yhtä hyvin käyttäytyvää massaa.

Tästäkin huolimatta Tuskan jumalaton meno tulee eräiden kaupunkilaisten mielestä siirtää pois Kaisaniemestä. Ja syynä tähän käytetään sitä samaa vanhaa desibelimäärän ylitystä. Helsingin Sanomille propsit siitä, että se on asettunut selkeästi festivaalin säilyttämisen puolelle. Itse valitettavasti uskon, että muutama tapahtuman lähistöllä asustava heikkohermoinen elitisti kykenee estämään festivaalin jatkumisen Kaisaniemessä.

Kaupungin puistothan ovat meidän kaikkien yhteisiä tiloja ja on aivan sietämätöntä, jos yhden viikonlopun aikana vuodessa puiston täyttää 33 000 kammottavan näköistä ihmistä, jotka ulkonäöstään huolimatta osaavat käyttäytyä sopuisasti keskenään.

6 vastausta artikkeliin “Tuskan jälkipyykki

 1. Niin ja piti vielä sanoa että on se hirveätä kun pitää kolmeksi päiväksi karkoittaa puistosta hiljaiset raiskaajat ja rauhalliset huumeveikot.

  Tykkää

 2. Siinä jotain väärää jos rokkikeikalla (tahi metalli sellaisella) voi lavan edessä bändin soittaessa puhua puhelimeen.

  Tykkää

 3. Niin, rauhalliset ja häiriöttömät tapahtumat pitää siirtää pois kaupungin keskustasta, ne ovat huonoa mainosta. Aint no löööv in dö haart of dö sitiiii… kato.

  Tangomarkkinat lienee on aikamoinen pahuuden pesä. Sinne en kyllä uskaltaisi mennä. Ryyppäävät ja rähjäävät, olen kuullut.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.