Tuulahdus tulevaisuudesta?

keyb_002a.jpg

Näppäinkomennot ovat ehdottomia ajan ja vaivan säästäjiä, mutta valitettavasti niiden suvereeni hallitseminen on välillä täysin mahdotonta. Photoshopin näppäinkomentoja voi yrittää opetella haiku-muodossa, mutta todellinen killer-aplikaatio on Optimus Keyboard. Näppäimet ovat pieniä näyttöjä, jotka voi vaihtaa käytettävän ohjelman tai kielen mukaan. Tahtoo tällaisen välittömästi. Valitettavasti tuote tulee markkinoille aikaisintaan vuonna 2006.

6 vastausta artikkeliin “Tuulahdus tulevaisuudesta?

  1. muutaman päivän olen kuolannut tuota näppistä. vielä kun siihen saisi disco-moodin, jossa valot vilkkuisivat iTunesissa soivan biisin tahtiin. Eihän kukaan katso kirjoittaessa näppäimistöä?

    Tykkää

  2. En haluaisi niuhottaa, mutta keyboard ei kylläkään ole mikään applikaatio. 🙂

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.