Parane pian Moog

Legendaarisen Moog-syntetisaattorin isä Robert Moog on joutunut sairaalaan aivokasvaimen johdosta. En tiedä mikä on tällaisten kasvainten prognoosi, mutta toivottavasti Mr. Moog pääsee vielä sellaiseen kuntoon, että ehtii kehittämään jotain jännää ennen poistumistaan keskuudestamme. [ via Protein ]

Syntetisaattorit olivat aikoinaan se vedenjakaja, joka jakoi monet muusikot anti- ja pro-leireihin. Ja kyllähän ne muutaman ”syntsahevin saavutukset” olivat aivan kammottavaa kuunneltavaa. Nykyään puristeja (ainakaan kovin voimakkaita sellaisia) ei taida olla edes jazz-piireissä kovinkaan montaa.

Minä muuten kuuluin aikoinani näihin puristeihin, jotka eivät voineet sietää mitään synteettistä tai digitaalista. Vanhenemisen myötä vanne on päässyt löystymään pään ympärillä … onneksi.