Loman käännekohta

Eilen sattui lomafiiliksessä pieni U-käännös. Tänään sain antibioottia purkillisen ja huomenna testitulokset. Toivon, että kyseessä on pelkkä tulehdus … Ei kivaa. Mutta onneksi Akateemisesta tarttui käteen minunlaisten Mac-fanien tämän hetken ykkösteos iCon – Steve Jobs (by Jeffrey S. Young & William L. Simon). Menen sohvalle mököttämään …

4 vastausta artikkeliin “Loman käännekohta

  1. Minun on pitänyt tutustua kyseisen bändin tuotantoon jo pidemmän aikaa, mutta ei ole tullut tehtyä. Ehkäpä lomalla jäisi aikaa asian toimittamiselle …

    Tykkää

  2. Hyvä mitvit,

    Mac ei ole tietokone. Se on brändi. Sen fanittaminen on helppoa. Ottaa pois ”r” kirjaimen ”b” ja ”ä” kirjnainten välistä, niin se on sen jälkeen ”bändi”. Ja sitten vaan fanittaa kuten aina ennenkin. Kokeile vaikka.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.