Joillakin on sitä

Mark Cuban – tuo Dallas Maverickin omistaja ja muuten vaan miljardööri – lähtee tukemaan P2P ohjelmia kehittävien ohjelmistotalojen oikeustoimia viihdeteollisuutta vastaan rahallisesti. Blogissaan mies kirjoittaa:

It wonít be a good day when high school entrepreneurs have to get a fairness opinion from a technology oriented law firm to confirm that big music or movie studios wont sue you because they can come up with an angle that makes a judge believe the technology might impact the music business.

Niinpä. Amerikassa heillä on RIAA ja meillä Suomessa häikäilemätöntä omistajien etua ajava Gramex. Valitettavasti meillä ei ole Mack Cubanin kaltaisia miljardöörejä, joilla on aikaa ja pääomaa tapella typeriä korporaatioita vastaan.

3 vastausta artikkeliin “Joillakin on sitä

 1. Jotkut haluavat jakaa blogissaan kaiken itsestään maailman kanssa ja jotkut taas näyttävät osan. Jotkut tuon ymmärtävät ja jotkut taas ei. Vielä, kun joku kertoisi, että miksi tänne pitää tulla aukomaan päätä.

  Jos joku valittaa Helsingin Sanomien urheilusivujen sisältävän aivan liian vähän kulttuuriuutisia, niin onko hän kärkevää kritiikkiä esittävä vaiko idiootti? Sitä voi jokainen mielessään pohtia.

  Tykkää

 2. Niin onkin – toistaiseksi. Serious problem.

  Mutta kolme kertaa rajusti laihduttaneena, tiedän asian tuskat ja hyvänolontunteet.

  Et kai itse ole kuitenkaan pelkkä ”riukukeppi.?”

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.