Avoin kirje – Päättelyketju

Päätin, että en linkkaa pariin päivään Naapuriin. Mutta sitten hän pistää ilmoille sen verran hyvän kelan, että on ihan pakko linkata. Itsekin jouduin asettumaan samanlaiseen tilanteeseen saadessani taas äkäistä sähköpostia.

Sanoa, että ei välitä siitä, mitä toiset ajattelevat on aika usein itsensä huijaamista. Yhtä suurta itsepetosta olisi sanoa, ettei tule surulliseksi siitä, kun näkee kuinka vähän ihmiset ymmärtävät omia vaikeakulkuisia aivoituksia. Laiska ja saamaton yksinkertaistaa kaiken monimutkaisten asioiden edessä ja tekee defenssikeinonaan yleistyksiä (”Sellainen sä pelkästään olet. Et muuta.”), jotta ei tarvitsisi käyttää omia aivosolujaan asioiden ratkaisemiseksi.

Mutta sen verran inhottava olen, etten sen enempää aivoituksiani selvennä (”Tyhmä ei opi” – suoralainaus, ei muuta). Esitän linkkeistä johtuvan päättelyketjun avulla, miten minnekin päädyttiin ja edettiin.

Apple WWDC 2005 keynote -> Zbigniew Brzezinzki -> tittytainment -> Russ Meyer -> iMac G5 on seuraava koneeni

Ja lopuksi voi kuunnella Vuoden Huiput 2001 radiomainoksen ja kuvitella Cult-lehden tilalle SchizoBlogin.

Jos yksien rintarauhasten kuva aiheuttaa noin pahaa verenpaineen nousua, niin kannattaa hakeutua hoitoon (varsinkaan, kun ei selkeästi ymmärrä kulttielokuva-genrestä yhtään mitään). Ja älä enää vaivaudu lähettämään minulle mailia. Please.