Pelkoa ja kauhua Käpylässä

Juhannussuunnitelmat eivät menneet ihan nappiin. Hengissä ollaan (juuri ja juuri). Emme päässeet naapurin kanssa leikkimään Tri. Gonzoa ja hänen lakimiestään keskelle Käpylän palloilukenttää. Sen sijaan omituinen ja uhkarohkea kokeilumme vei meidät Käpylän pientaloalueen takapihojen piilotettuun maailmaan.

Illan tapahtumista raportoiminen järkyttää psyykkistä tasapainoani vieläkin, joten mainitsen vain pari blogia: Haltian vaaliyö ja 28/vrk. Alla ainoaksi jäänyt epämääräinen kuvallinen todiste siitä psyykkisesti rasittavasta materiaalista, jonka silminnäkijöiksi minä ja uskollinen naapurini jouduimme.

aaaargh.jpg

Eli suomeksi: kiitos bileistä … hauskaa oli.

6 vastausta artikkeliin “Pelkoa ja kauhua Käpylässä

 1. Harmi että kerkesitte livahtaa ennenkuin selvisin sisältä snapsiretkeltä taas pihalle. Toisaalta se oli varmasti teidän onni! Voi Jarkko parkaa joka joutui todistamaan välillä enemmän ja vähemmän epämääräistä juhlintaa! Ilmoittele miitingeistä! I’ll be there! 😉

  Tykkää

 2. Joo. Livahtaminen ei ollut minusta kiinni. Ymmärretään Naapurin reaktio. Taisi olla vähän tylsää katsella toisten dokailua.

  Tykkää

 3. Et sä mitään arvannu. Yrität vaan ny pualustella, ku et ehtiny editoimaan tota ennenku vastasin. 😛

  Onks muuten kukaan huomannu, että kuinka tylsiä juhannusaaton jälkeiset päivät yleensä on?

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.