Luvassa sontaa tuutin täydeltä

Pelien (tai siis oikeammin pelihahmojen) siirtäminen valkokankaalle on tuottanut miltein poikkeuksetta lopputulokseksi katastrofaalisen fiaskon. Nyt tätä on luvassa lisää kun, Dead or Alivesta ja Tekkenistä ollaan valmistamassa elokuvaversioita. Ei ne koskaan opi.

Tästäkin huolimatta odotan kuumeisesti 29. päivää, jolloin kauppojen hyllyille ilmestyy Tekken 5. Skippasin sarjan nelososan, mutta nyt on taas nälkä päästä potkimaan Nina Williamsilla miesvastustajia sukukalleuksille …

2 vastausta artikkeliin “Luvassa sontaa tuutin täydeltä

  1. Oi voi mitä bloggasitkaan. Tuli ihan vanhat muistot mieleen kun surffasin Tekken5:sta ihailemaan. Joskus tuli hakattua niitä ekoja Tekkeneitä ja piestyä poikia oikein olan takaa. Pitäisiköhän päästää itsensä turmion poluille ja shopata toi vitonen :D..

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.