Human Pacman

humanpacman.jpg

MXR (Mixed Reality) nimisessä tutkimuskeskuksessa on kehitetty todellista ympäristöä ja digitaalisesti tuotettua virtuaalitodellisuutta (kuka muistaa vielä tuon termin?) sekoittavan Human Pacman -pelin. Jossa voi asettua pillereitä popsivan pallon asemaan ja lähteä puijaamaan haamuja ihan oikeassa ympäristössä.

Junnuna tuli upotettua sen verran suuri kolikkomäärä kyseiseen kulttuurilliseen tuotteeseen, että ajatus Pacmanina popsimassa pillereitä houkuttaa enemmän kuin erittäin paljon. Tämä optio tulee varmaan vakioksi Playstation 4 ja Xbox ”numerosarja”, joskus kuuden vuoden päästä. Ei jaksaisi odottaa siihen saakka …

5 vastausta artikkeliin “Human Pacman

  1. Tuo tuntuikin tutulta ja löytyihän se muistikuvan synnyttäjäkin. Eli ovat pelanneet Manhattanilla pacmania ilman VR-tekniikkaa näin (kännykät ja langaton verkko kyllä on ollut apuna).

    Tykkää

  2. No sehän on vain kiinni siitä kuka järjestää ja milloin. Kuka alkaa puuhamieheksi, mä lupaudun avuksi?

    [Ja juu, on mietitty asiaa jo ennemminkin, mutta ei vain riitä aikaa kaikkeen.]

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.