Väliaikatiedote: Blogi-miitti pe 17.6.

Kesän blogi-miitti on tarkoitus siis järjestää perjantaina 17. kuluvaa kuuta (mikä siis on kesäkuu). Paikka on vielä vähän avoin, koska eräs helsinkiläinen ravintoloitsija ei osaa ilmoittaa, onko paikka varattu kyseisenä ajankohtana vaiko ei.

Oli miten oli. Kyseisenä perjantaina siis järjestetään taas legendaarista mainetta niittänyt blogi-miitti. Kesän miitin teemana on The Hottest of The Hottest ja on sanomattakin selvää, että tulossa on tapaus, josta poisjääminen on jokaisen omalla vastuulla.

Yksityiskohtaiset tiedot itse paikasta ja illan ohjelmasta ovat tulossa …

3 vastausta artikkeliin “Väliaikatiedote: Blogi-miitti pe 17.6.

  1. no jo on prkl ajoitus. mur. tama neito sitten skoolaa koneessa ilmaista viinaa lentoemojen harmiksi. mutta hengessa mukana kuitenkin…

    Tykkää

  2. Lainatakseni pahaa sith-loordia sanosin että NOOOOOOOOOOOOOO! Valinta 10. ja 17. päivän välillä oli paha. Kumpikaan ei sovi. Ja juuri tuona makeana seitsemäntoistana minut on vokoteltu ilmaisen viinan puolelle. Ilmainen viina katsokaas on kuulimpaa. Paljon kuulimpaa kuin se että viinasta maksaa itte.

    Nästa gÂng sitten.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.