Would You Believe …

get_smart.jpg

Lapsuuteni suuri suosikki Get Smart on alkanut taas tulla televisiosta. Miten tämä on voinut jäädä huomaamatta minulta? Itse asiassa en muista lapsena katsoneeni sarjaa kovinkaan paljoa, mutta vanhempieni mukaan olin juuri ja juuri seisomaan oppineena pomppinut television edessä riemusta sekaisin sarjan aikana. Vanhempana katsoin ensimmäisen uusintakierroksen aikana miltein jokaisen jakson. Hurmaannuin välittömästi Maxwell Smartin persoonasta.

Ja sitä paitsi Agentti 99:ää näyttelevä Barbara Feldon on juuri sellainen ”swinging chick”, joka sulattaa sydämeni aina …

7 vastausta artikkeliin “Would You Believe …

  1. 30.5. alkaa Subtv:ltä uusintana X-files -sarja ekasta osasta lähtien. jos nyt joku ei sattunut tietämään.

    Tykkää

  2. Kerrostalon digitelevisiovalmiudesta ei tarvitse välittää, jos hankkii digiboksia varten oman pienen antennin. Ainakin Nokia valmistaa sellaista omiin digisovittimiinsa liitettäväksi, ja luultavasti muutkin valmistajat ovat asialla.

    Antenni ei maksa paljoa (en enää muista, olisiko ollut jotain sadan euron pintaan) ja ainakin meillä sen sai kirjahyllyyn kirjojen taakse piiloon.

    Edellisessä asunnossamme kerrostalon toisessa kerroksessa antennin vastaanottama digisignaali oli tosin jossain päin huonetta heikko. Uudessa talossa asumme kahdeksannessa kerroksessa ja täällä antennin saama digisignaali on hyvin vahva.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.