Tiedotetaan … lyhyesti

Daily haluaa minun tekevän töitä täällä blogissakin. No, lyhyesti sitten. Playstation 3 on nyt sitten julkaistu ja GameSpotin artikkeli sisältää kaiken oleellisen laitteesta. Ainakin näillä näkymin PS3 ei sisällä tukea iTunesille ja Applen tulevalle elokuvakaupalle. Mutta laite tulee vasta alkuvuodesta 2006 kauppoihin, joten sitä voidaan vielä fiksata suuntaan jos toiseenkin.

Lisää aiheesta tarjoavat:

Ja laite on tosi ruman näköinen.

ps3_01.jpg

Xbox 360:tä en käsittele sen enempää, koska olen jo sitä käsitellyt SchizoBlogissa. Sen verran kyllä pitää sanoa, että ulkonäössä laite voittaa Pleikkarin 6 – 0.

Nintendon Revolution on vielä pahasti salaisuuden verhojen peittämä, mutta Joystiq bloggaa paikan päältä. Joten parin tunnin kuluttua tiedetään enemmän. Ainakin ensitietojen mukaan Revolution jää teknisesti valovuosien päähän Microsoftin ja Sonyn tulevista konsoleista. Onko Nintendo luovuttanut suosiolla Japanin ulkopuoliset markkinat muille? Toivottavasti ei.

14 vastausta artikkeliin “Tiedotetaan … lyhyesti

 1. Hienoin noista uusista (XBox360,PS3, Revolution).

  Sitäpaitsi, lähes kaikki pitivät PS2:stakin aluksi helvetin rumana.. Ensin ihminen kuitenkin tottuu tuollaisten ulkonäköön, sitten alkaa jotenkin tietämättään mieltää sen suureksi ja mahtavaksi pelilaitteeksi joka yhdistää pelaajatoverit ympäri maailman, jolloin se näyttää vielä paremmalta. En osaa oikein selittää, näyttäväthän esim. Ipodit kuvissa rumilta, mutta mutta.. vähän sama asia kuin yritysten logot ja nimet (Sonera, Merita) tuntuivat aluksi käsittämättömiltä.

  Tykkää

 2. Pekka,

  No, kyllä tod. Omasta mielestäni toi PS3 on aivan kammottavan näköinen kapistus. Mutta vaikka Xbox 360 on mielestäni paremman näköinen, ei se tarkoita että se oli kaunis sekään. Sitä paitsi Xbox 360 on kasattu erityisesti siten, että sen ulkoasua voidaan modata helposti.

  Messuilla nähty Revolutionin kehitysversio oli kuitenkin kaikkein tyylikkäin. Vaikkakin se sivunoja seisonta-asento on sekin vähän niin ja näin. Sitten, kun konsoli saadaan sellaiseen muotoon, että sen voi piilottaa kirjahyllyyn kirjojen taakse, ollaan onnistuttu muotoilussa 😉

  Tykkää

 3. Unohtui kysyä että onkos Mac Mini sitten mielestäsi hieno? Samanlaisia kiiltäviä ohuita laatikoita kaikki laitteet jostain syystä on..

  Tykkää

 4. Plääh, mua kyllä sapettaa noissa uusissa konsoleissa se olematon pinottavuus 😛 PS2 on ollu jees, sitä on tullu pidettyä pinossa, pystyssä ja ties miten. Tollaset XBOX360/PS3-kaltaiset convex-häröilyt on vaan jotenkin käytön kannalta aika hohhoijaa 😛

  Mac mini on muuten levyserverikäytössä aika jees. Koppa ei pidä pihaustakaan eikä tunnu lämpenevän pätkän vertaa, vaikka alkuun vähän pelotti.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.