Myöhästynyt "helluntai-kitinä"

Ai, että minunkin pitää avautua asiasta, koska naapurikin teki niin. No, lyhyesti sitten – toivottavasti.

Minua ei suuremmin ole elämäni aikana vaivannut tämä ”yksinhuoltaja-naisten” problematiikka. Ehkä siitä yksinkertaisesta syystä, että kukaan hullu ei halua minua lapsensa kasvattajaksi. Enemmän olen ollut kosketuksissa ”saman ja kahden kenttäpuoliskon” naisiin. Ja tämä nyt ei ole suuremmin mikään ongelma. Minkäs kukin meistä omalle seksuaaliselle suuntautumiselleen voi.

Oma ”helluntai-kitinäni” koskee siis sitä, että elämässäni aika moni todella mukava, älykäs ja hyvä nainen katselee naisia samalla tavalla kuin minäkin. Täysheteroiden kanssa näyttävät sukset menevän helpommin ristiin. Itse asiassa minun ei pitänyt kitistä ollenkaan helluntai-heilan puutetta, koska olen jo aikaisemminkin maininnut: ”Jos helluntaina ei ole heilaa, niin juhannuksena niitä riittää jonoksi asti”.

4 vastausta artikkeliin “Myöhästynyt "helluntai-kitinä"

 1. Oma kommenttini keskusteluun on, että, vaikka tämä ehkä hieman ohi meneekin helluntaiheila-asiasta, niin nykyisin naismarkkinat, näin heteron näkökulmasta katsoen, ovat paremmat kuin koskaan. itse vakituisessa avoliittosuhteessa asuvana vain kateellisena seuraan sinkkujen laajoja parisuhdemarkkioita.

  Juuri julkisuudessa julkaistiin tilastoja ihmisten naimisiin- ja eroamiskäyttäytymisestä, ja ne osoittivat jo tutuksi tulleen tosiasian, että, vaikka avioon mennään entistä enemmän, niin erotaan edelleen saman verran ja jopa vähän aikaisemmin kuin ennen.

  parit ovat selvästi viisastuneet, kun luopuvat aikaisemmin parisuhdehelvetistä tai toteavat parisuhdemarkkinavoimien edessä kyvyttömyyttä tai haluttomuutta jatkaa suhdetta. käsittääkseni edelleen joka toinen avioliitto hajoaa, ja kun otetaan avoliitot mukaan, niin määrä on melkoinen.

  Ja jos olet kiinnostunut molemmista sukupuolista, niin markkinat sen kun suurenavat. esimerkiksi viikonloppuna kaksinkertaistuu mahdollisuus löytää ainakin yhden yön petikaveri.

  Tykkää

 2. Mietin vain, että mitä auttaa, jos olemattomat mahdollisuudet kaksinkertaistuvat? Kaksi kertaa nolla antaa vastaukseksi nolla (tarkistin laskimella, turha inttää vastaan).

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.