Yahoo 360

Yahoo! näyttää panostavan tuotekehittelyynsä kiihtyvällä tahdilla. Seuraavaksi yhtiö julkaisee Yahoo 360 nimisen palvelun, joka on … yllätys, yllätys … bloggaustyökalu. Kyseessä ei kuitenkaan ole Bloggerin kaltainen ”puhdas bloggaustyökalu”, vaan Yahoo 360 on enemmänkin sisällön jakeluun tarkoitettu kanava.

Yritysmaailman versiot bloggaamisesta alkavat olemaan mielenkiintoisia. Alun hävettävän huonot tuotteet alkavat väistymään oikeasti hyvien tuotteiden tieltä. Se, tuleeko Yahoo 360 olemaan hyvä tuote, tullaan näkemään muutaman viikon kuluttua. [via The Social Software Blog]

4 vastausta artikkeliin “Yahoo 360

 1. Mh. Yahoo saisi ensin keksiä miten saisi pidettyä nykyisetkään asiakkaansa. Minua ainakin tympii tuollainen turha IDn tuhoaminen huvikseen. Hakukoneella löytyy yllättävän monta ihmistä jotka ovat ärsyyntyneet Yahoon poistettua yllättäen mailaccountin jne. Yahoo saattavi ilmoitella yhtäkkiä että ”this account has been de-activated” ja se siitä. Sinne meni mese, pelitilastot, mailiboxi, kotisivut, Y!n monet muutkin palvelut, kuten säilytystilat jne. Ja selitys? ei ole.

  Tykkää

 2. Kait Microsoftin taktiikka on tehdä tuotteesta heti nuorisolle suunnattu. Jos alkuhehkutus suunnataan suoraan kuluttajille, niin kaupallinen hyöty on ehkä suurempi. E3:stahan tieto tulevista tuotejulkaisuista leviää enimmäkseen vain tietotekniikka-alan mediaan.

  Tykkää

 3. Jatketaan hyvää off-topicia Xbox 360:n tiimoilta:

  Tuo Jannen mainitsema esittelytilaisuus on tosiaan purkitettu jo tällä viikolla Jenkeissä. Mukana on melkoinen liuta julkkiksia, eli MS on todella panostanut uutuuslaitteeseensa. Show tulee Suomessa ulos ensi viikon perjantaina MTV Nordicilta.

  Olette varmaan nähneet jo aiheesta kirjoittaneet blogit:

  http://www.majornelson.com/wp/

  http://www.trixieblog.com/

  http://www.vg.no/bilderigg/?rigg_id=2787

  BTW: Myös PlayStation 3 esitellään lehdistölle ennen varsinaisia E3-messuja.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.