Kuume

V**ttu!! Sen siitä saa, kun riemastuu liikaa keväästä. Tulee takatalvi ja sen mukana vilustuminen. Sniisk!! Tarvitsee hellää huolenpitoa, aurinkoa ja kuumeen laskevaa lääkettä …

Tietoa flunssasta ja vilustumisesta:

vilustuminen.jpg

2 vastausta artikkeliin “Kuume

  1. Ahaa, hauska huomata että käsittelet flunssaasi lääketieteellisesti =) Ihan ok linkit. Huomauttaisin, että englannissa flu ja influenza -termejä käytetään synonyymeinä. Suomessa taas flunssan ja influenssan ero käsitetään siten, että flunssa on (opportunistisen tai patogeenisen) bakteerin aiheuttama ja influenssa taas influenssa A -viruksen aiheuttama. Jälkimmäinen on huomattavasti vaikeaoireisempi ja pidempiaikaisempi ja siihen on mahdollista ottaa vuotuinen rokotus.

    Tykkää

  2. Kerran inluenssan sairastettuani tiedän varsin hyvin sen ja flunssan välisen eron. Otin nyt noita linkkejä, mitä satuin löytämään postausta varten. Mutta mikä on tavallisen vilustumisen ja flunssan välinen ero? Mielestäni tuo viimeinen pdf-dokumentti esitti varsin hyvin eron näiden kahden välillä, jotka yleensä sekoitetaan keskenään. Minulla on mitä todennäköisemmin kyseessä vilustuminen kuumeella.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.