Ted Nugent

Jotkut rokkarit tulevat vain tyhmemmiksi vanhetessaan. Twisted Sister ja etenkin Dee Snider ovat jo osoittaneet olevansa virallisia Heavy Metal -republikaaneja, mutta pisimmän korren tässä konservatiivi-kilpailussa vetää ehdottomasti Ted Nugent.

Tedhän on innokas NRA (National Riffle Association) jäsen. Puhuessaan näiden käsiase- ja kiväärihullujen vuotuisessa hihhulipäivillä Ted Nugent on ehdottanut, että järjestön jäsenet eivät sosialisoisi muiden kuin järjestön jäsenien kanssa ja jokainen yrittäisi haalia vuoden aikana ainakin 10 uutta jäsentä. Ziisus, mään! Ja jotta mr. Nugent vaikuttaisi vielä enemmän hullulta, niin rock-pappa repäisi puheessaan seuraavan lausunnon:

”To show you how radical I am, I want carjackers dead. I want rapists dead. I want burglars dead. I want child molesters dead. I want the bad guys dead. No court case. No parole. No early release. I want ’em dead. Get a gun and when they attack you, shoot ’em.”

Jeps. Ampumallahan yhteiskunnan ongelmat ratkeavat yhdellä laukauksella. Naiset nyrkin ja hellan väliin, nuoret sunnuntaisin kirkkoon vanhempien kanssa ja vanhuksille vanhusnuijaa kupoliin syvällä metsässä, niin ei tarvitse niitä eläkkeitäkään maksaa. Jää enemmän rahaa ammuksiin … [via MetaFilter]

2 vastausta artikkeliin “Ted Nugent

 1. Hoo!

  Täytyy näköjään polttaa kaikki Nugentin levyt. Kolensepän patsaalla noin kello kolmetoista!

  Tämä ekologinen tapaus! Slow train comin’!

  Ihmettelenkin miksi nUGENTIN LEVYT KOLAHTIVAT SILLOIN JOSKUS. Nyt asia on ilman muuta selvä, hän luki, mitä suomalaiset aikoinaan kirjoittivat yhteiseen tajuntaansa: saunan taakse ja ukko-mauserilla niskaan.

  Ongelma ei ratkea, vain hiussuoni päästäsi katkeaa…

  Terveisiä kaikille!

  Tykkää

 2. Hoo!

  Täytyy näköjään polttaa kaikki Nugentin levyt. Kolensepän patsaalla noin kello kolmetoista!

  Tämä ekologinen tapaus! Slow train comin’!

  Ihmettelenkin miksi nUGENTIN LEVYT KOLAHTIVAT SILLOIN JOSKUS. Nyt asia on ilman muuta selvä, hän luki, mitä suomalaiset aikoinaan kirjoittivat yhteiseen tajuntaansa: saunan taakse ja ukko-mauserilla niskaan.

  Ongelma ei ratkea, vain hiussuoni päästäsi katkeaa…

  Terveisiä kaikille!

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.