Uusia tuulia blogosfäärissä …

Pitäähän nyt toiseen linkittää, kun niin kauniisti minua ”Kunkuksi” tituleeraa. Toivottavasti Milla on nyt onnellinen. Itse asiassa Milla ja Salarakas ovat kaksi mainiota esimerkkiä blogosfäärin uusista tuulista. Nuoret naiset (ainakin omien sanojensa mukaan) antavat täyslaidallisen sukupuolimoraalisesti epäillyttäviä fantasioitaan (luultavasti) kaikkien luettavaksi. Aivan fantastista tavaraa. Pitää varmaan kahlata enemmän uutuusblogeja.

4 vastausta artikkeliin “Uusia tuulia blogosfäärissä …

  1. Kiitti tosi paljon, Kunkku! Tietty sua pitää sanoa kunkuksi, kun olet kaikkien listojen ykkönen ja Blogistanin suunnilleen ainoa bloggaaja, joka osaa vetää jutut asiallisesti mutta silti rennosti… 🙂 Kuulosti ihan vaan joltain nuoleskelulta, mutta se tuli sydämestä!

    Tykkää

  2. Sigh.

    But if anyone will take a moment to think we can save everyone a lot of time. Give me a moment and I’ll remind all of you why we have better things to do with our time.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.