Kauppa se kannattaa

Kaikki tuntuvat tänään puhuvan Blogilista.fin myynnistä. Minulle ”blogiliikkeen” kaupallistuminen ei herätä suuria tunteita suuntaan taikka toiseen. Olen kai sen verran kapitalismin saastuttama entinen ”risuparta-radikaali”, että ymmärrän taloudellista voittoa havittelevien tahojen hyödyllisyyden yhteiskunnassamme.

Vasta sitten pinna posahtaa lopullisesti, kun joku tulee sanomaan minulle mitä SchizoBlogissa tulee ja ei tule olla. Ja koska SchizoBlog ei ole myytävänä, niin tuota päivää ei taida tulla eteen. Toivottavasti tästä kaikesta tekstuaalisesta aherruksesta syntyy itse kullekin jotain hyötyä – olkoot se sitten taloudellista, sosiaalista, libidinaalista tai mitä lieneekään. Minulle käy kaikki hyödyn muodot …

6 vastausta artikkeliin “Kauppa se kannattaa

 1. Kuten jo postauksessani kirjoitin, niin SchizoBlog ei ole myytävänä. Eikä myöskään vaihdettavana. Eli turha yrittää …

  Tykkää

 2. Johnnsson,

  Pistetään niitä nollia reilusti ilman mitään pilkkuja, niin katsotaan, jos vaikka saat kerran blogata ”vierailevana” henkilönä. Halvaksi se ei tule …

  Tykkää

 3. ƒläs ny, kaikki on myytävänä kun hinnasta sovitaan. Perustat sitten vaan uuden blogin, vähän kuin suosikkiravintolan omistaja.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.