Podcasting

Koska en omista iPodia, niin olen yleensä kiertänyt kaikki kyseiseen laitteeseen liittyvät trendit ja muut sen sellaiset. Mutta viimeisimmässä Wiredissa ollut artikkeli ”Adam Curry Wants to Make You an iPod Radio Star” oli pakko lukea.

Ai mitä podcasting on? Yksinkertaisesti sanottuna – audiobloggaamista. Mutta nettisivun sijasta oma ohjelma lukee RSS-feedit uusista ”lähetyksistä” ja lataa ne iTunesiin ja sieltä edelleen iPodiin. Ja tietenkin lähetyksiä voi kuunnella ihan vain koneen kaiuttimista. Ja tietenkin minä olen erittäin innostunut asiasta. Enemmän infoa aiheesta löytyy iPodder.org sivuilta.

Ennen kaikkea on mahtavaa kuulla Adam Currya, joka oli ehdottomasti paras MTV:n VJ Ray Cokesin ohella. Uusista VJ:eistä en sano yhtään mitään, koska minulla ei ole ollut MTV:tä viiteen vuoteen.

Harrastaako kukaan Suomessa podcastingia? Minä ainakin haluan ehdottomasti lisää Näkymä rannaltan Rantaradiota, Dägä Dägän ƒlyvapaa blogistania ja Hanskajalan Paluun sit-down -komiikkaa.

Yksi vastaus artikkeliiin “Podcasting

Kommentointi on suljettu.