7 vastausta artikkeliin “9 viikkoa …

 1. Eikö tuo olisi kätevämpi hoitaa yhdellä kerralla. Voisi sen yhdeksän viikkoa käyttää johonkin tähdellisempään.

  Tykkää

 2. Jee! Muista, että ihminen tekee luonnostaan sitä, mikä tuntuu hyvältä. Ei siis mitään kipukynnysoksurankaisutreenejä!

  Tykkää

 3. Pekka,

  Kipukynnysoksurankaisutreeni on suhteellinen käsite … heh heh. Kyllä tässä pitää ainakin aloittaa rennoin rantein, koska noi jalat kun kerran pamahtavat paskaksi, niin koko loppuvuotena ei tarvitse haaveilla juoksemisesta.

  Tykkää

 4. Itsellänikin alkaa taas keväinen lenkkeily. Viime syyskuussa meni ensimmäisen kerran 10 km rikki, mikä oli tällaiselle sohvaperunalle aika helvetin kova juttu. Tänä kesänä sitten yritetään tuplata tuo. Itselleni sopii lenkkeily kyllä tosi hyvin, kun en ole mistään joukkueliikunnasta koskaan innostunut.

  Jalat voivat mennä aika vittumaisesti rikki juostessa, mutta kannattaa ihan oikeasti varata reippaasti aikaa ennen ja jälkeen lenkin sille venyttelylle. Tuntuuhan se hyödyttömältä ja vähän naurettavalta, mutta ihmeellisesti ne omat jalkakivut katosivat kun aloin kunnolla venyttelemään.

  Tykkää

 5. Joskus nuoruudessani olen käynyt kurssin koripallovalmentajaksi (don’t ask), jossa sain erittäin perusteellisen koulutuksen venyttelyn tärkeydestä. Ja muutenkin entisenä aktiiviurheilijana minua ei tarvitse kahdesti kehoittaa venyttelemään.

  Tykkää

 6. Ei muuta kuin helvetisti tsemppiä seuraavalle yhdeksälle viikolle. Ja kai sitä sen jälkeen kannattaa jatkaa, kun on alkuun päässyt.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.