Muinaismuistoja

Todella hämmentävää. Jouduin tänään käyttämään oikein munaisia HTML-muotoiluja duunissa. Sain/jouduin käyttämään vanhaa kunnon <font> -tagia ja koko sisältö tuli esittää <table> -tagien avulla. Taulukon sisäiset taulukot olivat enemmän kuin erittäin tervetulleita. Tuli oikein nostalginen fiilis. Mutta samalla tajusin kuinka olin jo ehtinyt unohtaa kaikki vanhat kikat. Kiroilin jatkuvasti sitä kun ei saanut käyttää CSS-muotoilua. Tietääkö/muistaako kukaan miten linkin alleviivauksen saa poistettua ilman style -attribuuttia? Toimivasta vinkistä saa palkinnoksi SchizoBlogin himoitun papukaija-merkin …

12 vastausta artikkeliin “Muinaismuistoja

 1. Nyt pistit kyllä oikeasti pahan! 😀

  Ei voi muistaa kun on käyttänyt css:ää suunnilleen ensimmäisistä tekeleistä asti (v. 2000).

  Tykkää

 2. Pni ja Otto,

  Ette valitettavasti saa tästä papukaija-merkkiä. Mutta onneksi olette todistaneet tuon merkin olevan edelleen himoittu ja tavoiteltu statussymboli meidän kulttuurimme semioottisessa ketjussa …

  Tykkää

 3. Poista nuo kommentit, ihan hävettää kun luin tekstisi väärin. Pitää skarpata enemmän. Ei se kai ole mahdollista ilman styleä.

  Tykkää

 4. Millainen mielipuoli vaatii alleviivaamattomia linkkejä mutta kieltää CSS:än käytön? Olisi kiinnostava kuulla hieman kontekstia tästä ”mielenkiintoisesta” ongelmasta, jonka sait…

  Tykkää

 5. Eipä tässä mitään mielipuolista ole. Kyllä voi käyttää CSS:sää, mutta ilman sitä on parempi. Kyseessä on tällä kertaa newsletterin tekeminen ja tunnetusti nämä mailiohjelmat ovat enemmän kuin erittäin huonoja HTML:n ja CSS:n kanssa …

  Tykkää

 6. Molemmat Outlookit käyttävät IE:n moottoria renderöintiin. Ne yhdessä kaikkien mahdollisten veppimailien kanssa muodostavat valtaosan sähköpostiohjelmistojen markkinoista. Joten siinä suhteessa CSS:ää voi ihan huoletta käyttää.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.