Devil's Horns

Heavy Metalin eläkeläinen Ronnie James Dio ja spedeilyn maailmanmestari Gene Simmons luulevat vuorotellen itsestään vähän liikoja. Kummatkin väittävät keksineen ”devil’s horn” käsimerkin. Siis sen etusormi ja pikkurilli pystyssä olevan käsimerkin, jota kaikissa oikeaoppisissa Heavy Metal -keikoilla heilutellaan ilmassa.

Kummatkin vain puhuvat täyttä potaskaa. Genen tapauksessa se nyt on aivan odotettua. Paskaahan äijä on jauhanut koko ikänsä. Dion kohdalla voidaan puhua lapsuksesta tai sitten vain iän myötä tulleesta muistin heikkenemisestä. Oikea henkilö ”devil’s horn” käsimerkin keksijäksi on John Lennon, joka lanseerasi merkin Yellow Submarine levyn kannessa sekä promootiokuvissa (kts. alla). Ja Ronnien ja Genen on aivan turha väittää, etteivätkö he olisi The Beatlesia kuunnelleet aikoinaan.

lennon_devil_01.jpg
lennon_devil_02.jpg

Tekeekös tämä sitten The Beatlesista saatanallisen bändin? Vai onko Heavy Metal -kansa oikeasti rauhan ja rakkauden asialla? [via Ear Candy Mag]

3 vastausta artikkeliin “Devil's Horns

Kommentointi on suljettu.