Uusi IE ennen Longhornia

Kaiken pahuuden alku, keski ja loppu IE päivittyy ennen seuraavan Windowsin ilmestymistä. Firefoxin nopea leviäminen näyttää säikyttäneen Microsoftin. Vielä, kun Firefox saisi kunnon tukea yritysmaailmasta, niin päästäisiin todistamaan oikein kunnon tappelua selainherruudesta.

5 vastausta artikkeliin “Uusi IE ennen Longhornia

 1. Huomasin saman. Nyt joutuu sitten taas virittelemään saitit uusiks niin että ne toimii IE7:kin jotenkin… aidon PNG-läpinäkyvyyden tuki olisi kiva ylläri.

  Tykkää

 2. Joo. Montaa muutakin asiaa IE voisi tukea. Esim. niiden web-standardien mukaista DOMia ja muuta kivaa. Mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä tietoturvan nimissä otetaan kaikki mahdollinen tuki pois. Kohta varmaan nettiin ei kannata edes laittaa jpg-kuviakaan, kun IE ei tue sitä.

  Tykkää

 3. Itsekin ihmettelin tuota Operan autuutta. Selain on ihan OK, mutta kyllä kannattaa kokeilla Firefoxin viimeisintä versiota.

  Ja taas toisaalta P2-kone alkaa olla aika ”vanhus” nykyisten koneiden rinnalla. Luulisin muuten tuon IE7:n olevan aika kova pala vanhemmille koneille, koska sehän on suunniteltu Longhornille.

  Tykkää

 4. M,

  Niin kauan kuin se rajoittuu Media Playeriin ja sähköpostin Exchangeen, niin se on ”vähän skeidaa”, mutta ei siis ”tosi perseestä”. Olisivat valinneet vaikka QuickTimen mediaplayeriksi, niin olisi Noksullakin ollut kerrankin jotain todella state of the artia. On kuitenkin Media Player parempi kuin Real.

  Toivottavasti kehittävät oman ratkaisun sillä välin, kun käyttävät Mikkisoftan tuotteita. Applen kanssa ei varmaan yhteistyö oikein suju, kun Motorola on samalla alueella.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.