Valentininpäivän linkkisaldo ja muuta …

Mindy heitti ilmoille hyvän ehdotuksen, että typerä ”Ystävänpäivä” poistetaan kalenterista ja se korvataan ”Valentininpäivällä”. Näin päästäisiin eroon tuosta tekokivasti suomennetusta päivästä ja alettaisiin viettämään sitä, kuten sitä vietetään muuallakin Amerikassa …

Ja koska SchizoBlog kaikesta koheltamisesta, sekoilusta ja arvojen uudelleen arvioinnista huolimatta, kannattaa lujasti romantiikkaa elämässä, niin tässä tulee aivan omalaatuinen ”Valentiininpäivän” speciaali.

coolguy.jpg

Terry Richardson on seksin ylipappi #1
Richardson A3

Kuti kuti … Real Tickling vie S/M:n aivan uuteen ulottuvuuteen.

Maailman vanhin miesstrippari

A Vice Guide to Pick Up Chicks

5 vastausta artikkeliin “Valentininpäivän linkkisaldo ja muuta …

  1. ”Valentiininpäivä” tulee ihan vanhasta nimestä ”Valentin” (vrt. Valentin Vaala). Nimellä ei siis ole suoranaista tekemistä ”Valentinuksen” kanssa vaan sen ugrilaisen version kanssa. Tai jotain sinnepäin …

    Tykkää

  2. Heh-heh, meikä ilmottaa itsestäni, jotta ei ala hysteerinen meuhkaaminen salalukemisesta käyntieni paljastuttua lokitiedostoista 🙂

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.