Muistutus: blogimiitti perjantaina

Muistutan nyt kaikkia, jotka asiasta ovat jo kuulleet ja kuulutan heille, jotka eivät asiasta vielä mitään ole kuulleet (onko heitä?). (Kallion) blogipiiri pitää keskellä talvea kevätriehan tämän viikon perjantaina (11. helmikuuta) klo. 19 alkean ravintola Toverissa (Kolmannen linjan ja CastrÈninkadun kulmassa).

Jo pelkästään ohjelman ennakkotietojen perusteella voidaan sanoa, että poisjääminen kannattaa tehdä ainoastaan omalla vastuulla. Kaikki ovat tervetulleita avoimeen ja lämminhenkiseen tilaisuuteen, jonka legendaarisuutta voidaan jo nyt pitää suorastaan galakseja räjäyttävänä ilmiönä.

Ole oman elämäsi business opportunity director ja hoida huomiotaloutesi nousujohteisuuteen saapumalla paikalle. Riehaannutaan uuteen kukoistukseen … tai jotain.

Update! Siis paikalle saa (ja tulee) saapua asuinpaikasta riippumatta. Kaikki (siis ihan kaikki) ovat tervetulleita. Tilaisuus on avoin, eli mukaan pääsee …

8 vastausta artikkeliin “Muistutus: blogimiitti perjantaina

 1. Viittaako Kallio nyt blogimiitin tapahtumapaikkaan, vai bloginpitäjien kotipaikkaan? Ts. saako paikalle tulla, jos käyttää Kalliota asumisen sijasta ainoastaan päihtymistarkoitukseen? Vai pitääkö minun järjestää ”Laita-Helsingin puutaloasujien blogimiitti”?

  Nimim. ”epätietoinen”

  Tykkää

 2. Kaikki (siis ihan kaikki asuinpaikasta riippumatta) ovat tervetulleita. Tuo Kallio on tarkoituksella sulkeissa 😉 Alunperin piti joskus aikoinaan järjestää Kallion blogipiirin kokous, mutta paikalle saapui ihan kaikkialla asuvia. Joten kaupunginosa viittaa järjestäjien (eli siis järjestäjän) asuinpaikkaan. Kaikki mukaan vaan …

  Tykkää

 3. Kävin paikalla. Siellä ei ollut ketään. Tai olihan siellä se yksi tyyppi, joka nuokkui pöydässään, mutta hermostui, kun puhuttelin häntä Janneksi.

  Aika köyhää joka tapauksessa. Ensi vuonna tulen paikalle Jari Sarasvuoksi pukeutuneena, jospa se toimisi paremmin.

  Tykkää

 4. yksi parrakas mies on ilmeisesti liittymässä joukkoonne. Jos harhailen, niin huutakaa pöytään.

  Tykkää

 5. Entä saako paikalle tulla utelias lukijakunta, ts. sellaiset, jotka eivät ole vielä uskaltautuneet / saaneet aikaiseksi aloittaa polkkausta? Katsotaanko sellaisia enemmän kieroon kuin muita? Tai joutuvatko ne ihan eri kastiin? Tai tylsempään pöytään?

  Tykkää

 6. Hyvä Ujo Tyttö,

  Blogien lukijat varsinkin ovat erittäin tervetulleita. Pitäähän sitä pitää lukijakuntaan hyvät välit. Ei kun paikalle vaan rohkeasti … Ja blogimiiteissä ei sellaista pöytää tunnetakaan kuin tylsä pöytä.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.